









| 1 szt papryka czerwona | |
| 1 szt cukinia | |
| 1 szt bakłażan | |
| 10 szt pomidorki coctailowe | |
| 10 szt pieczarki | |
| 2 ząbki czosnek | |
| 1 szt cebula | |
| 2 szt pstrąg | |
| rozmaryn świeży | |
| tymianek świeży | |
| pietruszka natka | |
| 1 szt limonka | |
| sól | |
| pieprz biały | |
| czosnek granulowany | |
| 5-6 łyżek mąka | |
| 2 łyżki masło | |
| olej | 
Delikatne i soczyste ryby na chrupiącym warzywnym ratatouille,
| 
                       1 
                        Zrobione 
                         | 
                    
                                             Pstrągi oczyścić i dokładnie umyć , a następnie osuszyć za pomocą papierowych ręczników. Oprószyć solą ,czosnkiem granulowanym i dość intensywnie białym pieprzem zarówno z wierzchu jak i od środka. Do brzuszka każdego pstrąga włożyć zioła skropić całego (łącznie ze środkiem) sokiem z limonki ,odstawić do lodówki na 30-60 minut  | 
                  
| 
                       2 
                        Zrobione 
                         | 
                    |
| 
                       3 
                        Zrobione 
                         | 
                    
                                             Na patelni rozgrzewamy olej ,wrzucamy bakłażana - chwile podsmażamy ,następnie dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę ,czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pozostałe warzywa - oprócz pomidorków.  | 
                  
| 
                       4 
                        Zrobione 
                         | 
                    
jeden komentarz Ukryj komentarze
Super
Uwielbiam pstrągi ,a te wyglądają pysznie 🙂
you realy know what you are doing when it comes to cooking 🙂
keep up the great posts..yuuummmy