




Kremowa zupa z wędzonego pstrąga i makreli
To smakowy hit. Genialny przepis na pyszną i zdrową kremową zupkę z pstrąga i makreli!
Jeżeli jesteście miłośnikami wędzonych ryb, musicie koniecznie ją przygotować. Ten wspaniały pomysł zachwyci nie jednego kulinarnego smakosza i zapewniam was, że zostanie dodany już na stałe do osobistej książki kucharskiej 🙂
Głównymi bohaterami są tutaj pstrąg i makrela, ale możecie “poeksperymentować” również z innymi rybami.
Zupa jest bardzo prosta w przygotowaniu, smaczna i treściwa. Nadaje się idealnie na świąteczny obiad lub uroczyste przyjęcie na którym zaskoczycie swoich gości niepowtarzalnym połączeniem smaków.
Podpowiedzi :
Jeżeli lubisz, dodaj do przepisu ząbek czosnku!
Zostaw kilka mniejszych i najładniejszych kawałków ryby. Wykorzystasz je później do dekoracji.
Zupę możesz podać np. z grzankami serowo-czosnkowymi i udekorować ją dodatkowo kilkoma kroplami oliwy.
Ruszajmy więc do kuchni…
1
Zrobione
|
|
2
Zrobione
|
|
3
Zrobione
|
|
4
Zrobione
|
|
5
Zrobione
|
|
6
Zrobione
|
|
7
Zrobione
|