https://szlakamismakow.pl
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt

Good Food Edycja Polska 06/2017

  • Aktualności
  • Kulinarna biblioteka
  • Aktualności
  • Kulinarna biblioteka

Sielska Kuchnia 02/2017 Lato

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Kuchnia Kolekcja dla smakoszy Wydanie Specjalne 03/2017 – Koktajle

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Koktajle Krok po kroku 04/2017

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Kuchnia Kolekcja dla smakoszy Wydanie Specjalne 02/2017 – Grill i sałatki

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Kukbuk nr.27 HARCE Maj-Czerwiec 2017

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Kuchnia Kolekcja dla smakoszy Wydanie Specjalne 01/2017 – Z każdej mąki

  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna
  • Home
  • Aktualności
  • Slowly Veggie 03/2017

Slowly Veggie 03/2017

Wpis cze 18th, 2017
przez Szlakami smaków
Kategorie:
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Slowly Veggie 03/2017

W kioskach i salonikach prasowych możecie już kupić najnowszy numer magazynu o kuchni wegetariańskiej i wegańskiej Slowly Veggie!

Tym razem tematem przewodnim wydania

Slowly Veggie 03/2017  (czerwiec – lipiec) jest

Piknik i biuro – Lunchbox

W najnowszym wydaniu m.in. wywiad z Grzegorzem Łapanowskim, sprawdzone przepisy na kuchnię raw od Projekt Egoistka by Skalska, o odpowiedzialnej modzie opowie wam Yoschimoto, a na lunch wybierzecie się do wegemama. Ponadto znajdziecie mnóstwo przepisów na zdrowe lunchboxy i gotowanie w plenerze!

Slowly Veggie 03/2017

122 strony – 12,99 zł

Szlakami smaków

Dodaj swój komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

O mnie

O mnie

Witajcie... na najwyższym kulinarnym blogu w Polsce. Zakopane... miasto w którym się wychowałem i mieszkam , to jak zapewne wiecie idealna baza wypadowa na górskie szlaki.
Mam nadzieję , że od teraz będzie to również idealne miejsce do naszych wspólnych kulinarnych podróży i wycieczek - "Szlakami Smaków".
Zapraszam do odkrywania , smakowania , poznawania tych zupełnie nowych jak również tych bardziej znanych kulinarnych ścieżek.

Ja , to ten gość po prawej (na zdjęciu) wraz z Tomkiem Jakubiakiem, byłem uczestnikiem warsztatów kulinarnych "Zdrowy Fast Food" w Akademii Smaku Boscha.

Komentujcie, udostępniajcie, odwiedzajcie. Będę się starał, żeby było coraz smaczniej ...
Pozdrawiam Piotrek :))

Polub nas na FB

Kategorie

Grill

Grill

Kasza i ryż

Kasza i ryż

Ryby

Ryby

Sałatki i surówki

Sałatki i surówki

Warzywa

Warzywa

Wołowina

Wołowina

Zupy

Zupy

Popularne Tagi

jaglana kasza zdrowe

Polecamy – Noclegi Zakopane

Zakopane Tanie Spanie

Popularne przepisy

  • Pieczony udziec z indykaPieczony udziec z indyka Pieczony udziec z indyka Soczysty, bardzo smaczny , rozpływający się…
  • Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczkiSmażona kacza pierś czyli Stek z kaczki Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczki , to nic…
  • Pieczony boczek z piekarnikaPieczony boczek z piekarnika Pyszny pieczony boczek. Świetny pomysł zarówno jako danie obiadowe ,…
  • Pieczony kalafiorPieczony kalafior Proste i bardzo smaczne danie. Pieczony w piekarniku kalafior z…
  • Rydze z patelni smażone na maśle po ZakopiańskuRydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Rydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Proste, i…

Polub nas na FB

Facebook Pagelike Widget

Popularne artykuły

  • Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki)Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki) Ziemniaki truflowe czyli Vitelotte, zwane również Chińskimi truflami, to francuska…
  • Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją gotować?Komosa ryżowa (quinoa) – Co to jest i jak ją gotować? Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją…
  • Kiseli kupus - kiszona główka kapustyKiseli kupus – kiszona główka kapusty Kiseli kupus - kiszona główka kapusty O istnieniu produktu o…
  • Kurki w kuchni - jak je oczyścić i jak mrozićKurki w kuchni – jak je oczyścić i jak mrozić Kurki w kuchni mają naprawdę szerokie zastosowanie. Bardzo często stanowią…
  • Zest i zester – co to jest?Zest i zester – co to jest? Zest i zester – co to jest? Zest - to…
  • Kontakt

Szlakami Smaków © 2016-2021