https://szlakamismakow.pl
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt
  • Home
  • Aktualności
  • „Moje Gotowanie” 01/2017

„Moje Gotowanie” 01/2017

Wpis sty 9th, 2017
przez Szlakami smaków
Kategorie:
  • Aktualności

„Moje Gotowanie” 01/2017 – styczniowy numer już do kupienia.  Magazyn jest dostępny w dwóch odsłonach okładkowych – tym razem mamy do wyboru wersję  :  „z jarmużem , pęczakiem i jagnięciną” oraz „z udkami kurczaka w pomarańczach”. Zawartość środka jest w obu przypadkach identyczna. Ja posiadam tą z jarmużem 😉

W tym  numerze Mojego Gotowania naprawdę bardzo dużo ciekawych rzeczy. Kilka przepisów muszę koniecznie wypróbować ,bo zapowiadają się mega – smacznie …  Oczywiście podzielę się nimi z Wami na blogu.

A  w środku …   m.in. :

  • „Jak polubić jarmuż” -Agata Wojda proponuje – Jarmuż w codziennej diecie
  • „Dla smaku, zdrowia i energii – Dania z czosnkiem, mango i cytrusami”
  • „Czekolada mroczna namiętność”
  •  Mateusz Gessler opowiada o jedzeniu , motorach i tatuażach
  • Slow food – Z wycieczki do Szwajcarii – szwajcarskie serownie
  • „Szybko , łatwo , pysznie” – Miseczka noodli
  •  „Gotowanie z pasją” – Kaszane pulpety

oraz wiele innych atrakcyjnych kulinarnych propozycji. A wszystko na ponad 100 stronach.

„Moje Gotowanie” 01/2017

Szlakami smaków

Dodaj swój komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

O mnie

O mnie

Witajcie... na najwyższym kulinarnym blogu w Polsce. Zakopane... miasto w którym się wychowałem i mieszkam , to jak zapewne wiecie idealna baza wypadowa na górskie szlaki.
Mam nadzieję , że od teraz będzie to również idealne miejsce do naszych wspólnych kulinarnych podróży i wycieczek - "Szlakami Smaków".
Zapraszam do odkrywania , smakowania , poznawania tych zupełnie nowych jak również tych bardziej znanych kulinarnych ścieżek.

Ja , to ten gość po prawej (na zdjęciu) wraz z Tomkiem Jakubiakiem, byłem uczestnikiem warsztatów kulinarnych "Zdrowy Fast Food" w Akademii Smaku Boscha.

Komentujcie, udostępniajcie, odwiedzajcie. Będę się starał, żeby było coraz smaczniej ...
Pozdrawiam Piotrek :))

Polub nas na FB

Kategorie

Grill

Grill

Kasza i ryż

Kasza i ryż

Ryby

Ryby

Sałatki i surówki

Sałatki i surówki

Warzywa

Warzywa

Wołowina

Wołowina

Zupy

Zupy

Popularne Tagi

jaglana kasza zdrowe

Polecamy – Noclegi Zakopane

Zakopane Tanie Spanie

Popularne przepisy

  • Pieczony udziec z indykaPieczony udziec z indyka Pieczony udziec z indyka Soczysty, bardzo smaczny , rozpływający się…
  • Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczkiSmażona kacza pierś czyli Stek z kaczki Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczki , to nic…
  • Pieczony boczek z piekarnikaPieczony boczek z piekarnika Pyszny pieczony boczek. Świetny pomysł zarówno jako danie obiadowe ,…
  • Pieczony kalafiorPieczony kalafior Proste i bardzo smaczne danie. Pieczony w piekarniku kalafior z…
  • Rydze z patelni smażone na maśle po ZakopiańskuRydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Rydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Proste, i…

Polub nas na FB

Facebook Pagelike Widget

Popularne artykuły

  • Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki)Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki) Ziemniaki truflowe czyli Vitelotte, zwane również Chińskimi truflami, to francuska…
  • Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją gotować?Komosa ryżowa (quinoa) – Co to jest i jak ją gotować? Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją…
  • Kiseli kupus - kiszona główka kapustyKiseli kupus – kiszona główka kapusty Kiseli kupus - kiszona główka kapusty O istnieniu produktu o…
  • Kurki w kuchni - jak je oczyścić i jak mrozićKurki w kuchni – jak je oczyścić i jak mrozić Kurki w kuchni mają naprawdę szerokie zastosowanie. Bardzo często stanowią…
  • Zest i zester – co to jest?Zest i zester – co to jest? Zest i zester – co to jest? Zest - to…
  • Kontakt

Szlakami Smaków © 2016-2021