https://szlakamismakow.pl
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt
  • START Blog kulinarny
  • Przepisy
  • Aktualności
  • Kulinarne ABC
  • Encyklopedia przypraw
  • Kontakt
  • Home
  • Aktualności
  • Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane

Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane

Wpis wrz 10th, 2017
przez Szlakami smaków
Kategorie:
  • Aktualności
  • Prasa kulinarna

Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane

Temat przewodni najnowszego wydania specjalnego Mojego Gotowania jest wekowanie :). W magazynie znajdziecie jak zawsze mnóstwo ciekawych pomysłów i inspiracji kulinarnych ubarwionych fantastycznymi zdjęciami.

Dowiecie się np jak zrobić domowe „kostki rosołowe”, domowe maggi czy przecier na ogórkową. Znajdziecie też przepis na orientalny sos śliwkowy, marchwiowo-dyniowy sos curry i wiele, wiele innych i ciekawych pomysłów.

Sosy, przeciery, zupy i dodatki, kolorowe sałatki i marynaty. Mamy tu wszystko co warto zrobić na zapas, zapakować do słoików i mieć zawsze pod ręką, gdy trzeba będzie szybko przygotować posiłek.

Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane

“Moje Gotowanie Numer Specjalny” to ukazujący się z częstotliwością dwumiesięczną dodatek do popularnego pisma kulinarnego “Moje Gotowanie”. Magazyn ma charakter jednotematyczny, a każdy jego numer koncentruje się na przepisach z wybranego obszaru przygotowywania potraw, począwszy od rodzaju dania, poprzez kuchnię danego państwa bądź regionu, aż po konkretny składnik spożywczy, który jest bohaterem zaprezentowanych na łamach dań.

Aktualne wydanie ma prawie 100 stronach i kosztuje 11 zł.

Jest to numer 05/2017 Wrzesień-Październik

Szlakami smaków

Dodaj swój komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

O mnie

O mnie

Witajcie... na najwyższym kulinarnym blogu w Polsce. Zakopane... miasto w którym się wychowałem i mieszkam , to jak zapewne wiecie idealna baza wypadowa na górskie szlaki.
Mam nadzieję , że od teraz będzie to również idealne miejsce do naszych wspólnych kulinarnych podróży i wycieczek - "Szlakami Smaków".
Zapraszam do odkrywania , smakowania , poznawania tych zupełnie nowych jak również tych bardziej znanych kulinarnych ścieżek.

Ja , to ten gość po prawej (na zdjęciu) wraz z Tomkiem Jakubiakiem, byłem uczestnikiem warsztatów kulinarnych "Zdrowy Fast Food" w Akademii Smaku Boscha.

Komentujcie, udostępniajcie, odwiedzajcie. Będę się starał, żeby było coraz smaczniej ...
Pozdrawiam Piotrek :))

Polub nas na FB

Kategorie

Grill

Grill

Kasza i ryż

Kasza i ryż

Ryby

Ryby

Sałatki i surówki

Sałatki i surówki

Warzywa

Warzywa

Wołowina

Wołowina

Zupy

Zupy

Popularne Tagi

jaglana kasza zdrowe

Polecamy – Noclegi Zakopane

Zakopane Tanie Spanie

Popularne przepisy

  • Pieczony udziec z indykaPieczony udziec z indyka Pieczony udziec z indyka Soczysty, bardzo smaczny , rozpływający się…
  • Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczkiSmażona kacza pierś czyli Stek z kaczki Smażona kacza pierś czyli Stek z kaczki , to nic…
  • Pieczony boczek z piekarnikaPieczony boczek z piekarnika Pyszny pieczony boczek. Świetny pomysł zarówno jako danie obiadowe ,…
  • Pieczony kalafiorPieczony kalafior Proste i bardzo smaczne danie. Pieczony w piekarniku kalafior z…
  • Rydze z patelni smażone na maśle po ZakopiańskuRydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Rydze z patelni smażone na maśle po Zakopiańsku Proste, i…

Polub nas na FB

Facebook Pagelike Widget

Popularne artykuły

  • Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki)Ziemniaki truflowe (Fioletowe ziemniaki) Ziemniaki truflowe czyli Vitelotte, zwane również Chińskimi truflami, to francuska…
  • Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją gotować?Komosa ryżowa (quinoa) – Co to jest i jak ją gotować? Komosa ryżowa (quinoa) - Co to jest i jak ją…
  • Kiseli kupus - kiszona główka kapustyKiseli kupus – kiszona główka kapusty Kiseli kupus - kiszona główka kapusty O istnieniu produktu o…
  • Kurki w kuchni - jak je oczyścić i jak mrozićKurki w kuchni – jak je oczyścić i jak mrozić Kurki w kuchni mają naprawdę szerokie zastosowanie. Bardzo często stanowią…
  • Zest i zester – co to jest?Zest i zester – co to jest? Zest i zester – co to jest? Zest - to…
  • Kontakt

Szlakami Smaków © 2016-2021