Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane
Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane
Temat przewodni najnowszego wydania specjalnego Mojego Gotowania jest wekowanie :). W magazynie znajdziecie jak zawsze mnóstwo ciekawych pomysłów i inspiracji kulinarnych ubarwionych fantastycznymi zdjęciami.
Dowiecie się np jak zrobić domowe „kostki rosołowe”, domowe maggi czy przecier na ogórkową. Znajdziecie też przepis na orientalny sos śliwkowy, marchwiowo-dyniowy sos curry i wiele, wiele innych i ciekawych pomysłów.
Sosy, przeciery, zupy i dodatki, kolorowe sałatki i marynaty. Mamy tu wszystko co warto zrobić na zapas, zapakować do słoików i mieć zawsze pod ręką, gdy trzeba będzie szybko przygotować posiłek.
Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 05/2017 – Pysznie zawekowane
“Moje Gotowanie Numer Specjalny” to ukazujący się z częstotliwością dwumiesięczną dodatek do popularnego pisma kulinarnego “Moje Gotowanie”. Magazyn ma charakter jednotematyczny, a każdy jego numer koncentruje się na przepisach z wybranego obszaru przygotowywania potraw, począwszy od rodzaju dania, poprzez kuchnię danego państwa bądź regionu, aż po konkretny składnik spożywczy, który jest bohaterem zaprezentowanych na łamach dań.
Aktualne wydanie ma prawie 100 stronach i kosztuje 11 zł.
Jest to numer 05/2017 Wrzesień-Październik