„Moje Gotowanie” 01/2017
„Moje Gotowanie” 01/2017 – styczniowy numer już do kupienia. Magazyn jest dostępny w dwóch odsłonach okładkowych – tym razem mamy do wyboru wersję : „z jarmużem , pęczakiem i jagnięciną” oraz „z udkami kurczaka w pomarańczach”. Zawartość środka jest w obu przypadkach identyczna. Ja posiadam tą z jarmużem 😉
W tym numerze Mojego Gotowania naprawdę bardzo dużo ciekawych rzeczy. Kilka przepisów muszę koniecznie wypróbować ,bo zapowiadają się mega – smacznie … Oczywiście podzielę się nimi z Wami na blogu.
A w środku … m.in. :
- „Jak polubić jarmuż” -Agata Wojda proponuje – Jarmuż w codziennej diecie
- „Dla smaku, zdrowia i energii – Dania z czosnkiem, mango i cytrusami”
- „Czekolada mroczna namiętność”
- Mateusz Gessler opowiada o jedzeniu , motorach i tatuażach
- Slow food – Z wycieczki do Szwajcarii – szwajcarskie serownie
- „Szybko , łatwo , pysznie” – Miseczka noodli
- „Gotowanie z pasją” – Kaszane pulpety
oraz wiele innych atrakcyjnych kulinarnych propozycji. A wszystko na ponad 100 stronach.
„Moje Gotowanie” 01/2017