Kuchnia 04/2017 Magazyn dla smakoszy
Kuchnia 04/2017 Magazyn dla smakoszy
W kwietniowym wydaniu Kuchni znajdziecie mnóstwo przepisów i pomysłów na Wielkanoc :
Wielkanocny stół
Jajka faszerowane, w koszulce, marynowane i z pysznymi sosami; domową szynkę; majonez tradycyjny i wegański; baby drożdżowe, serniki i mazurki.
Szef kuchni restauracji Bez gwiazdek
Razem z Robertem Trzópkiem kulinarna podróż po Polsce.
Pastrami
Zróbcie doskonałą kanapkę z domowym pastrami i sosem rosyjskim.
Smaki regionów
Odkryjcie smak krzanówki – tradycyjnej zupy.
Przeczytajcie o obchodach Małej Wielkanocy na Dolnym Śląsku.
Post i jak go unikano
Poznajcie historię zakazanych i dozwolonych podczas postu potraw.
W „Kuchni” znajdziecie również dodatek – 38 potraw wielkanocnych.
Kuchnia 04/2017 Magazyn dla smakoszy