JAMIE Magazyn 02/2017 Marzec-Kwiecień
JAMIE Magazyn 02/2017 Marzec-Kwiecień
W najnowszym wiosennym JAMIE Magazynie m.in :
- Azjatyckie makarony, czyli ramen, udon i spółka
- Śniadania w skandynawskiej kuchni
- Rozsmakujemy się w daniach z warzyw strączkowych.
- Powłóczymy się po Newcastle
- Wysłuchamy opowieści o tym co można znaleźć w kapuście 😉
- Sprawdzimy czy można zjeść ciastko i mieć ciastko.
- Zaplanujemy zdrowe posiłki na cały tydzień i nauczymy się, jak przygotować domowy hummus z chipotle
- Zainspirujemy się warzywami liściowymi – jarmuż, kapusta, szpinak – źródło zielonej energii na talerzu
Dodatkowo w tym numerze znajdziecie 70 najlepszych przepisów z 2016 roku
Te i wiele innych inspiracji kulinarnych na 120 stronach
JAMIE MAGAZYNU w cenie 12,99