Kuchnia 05/2017 Magazyn dla smakoszy
Kuchnia 05/2017 Magazyn dla smakoszy
W najnowszym numerze miesięcznika „Kuchnia” przeczytacie m.in o :
3 rzeczach, których nie wiecie o zielonym groszku…
Sezon na groszek właśnie się zaczyna. Ugotuj go i zadbaj o swoje zdrowie.
– Groszek jest nieoczywisty, ale doskonale łączy się z wieloma produktami – zauważa Ewa Wagner, redaktor naczelna miesięcznika „Kuchnia”. – W najnowszym numerze znajdziecie przepisy nie tylko na zupę krem, ale również groszek z cielęciną, boczkiem, ricottą, a nawet w postaci galaretki – dodaje.
W majowym numerze magazynu „Kuchnia” także:
Grill – co zrobić z niezjedzonym mięsem i warzywami?
Bimber – jaka jest prawdziwa historia tego trunku?
Wywiad – Michel Moran – uwielbiany juror z MasterChef.
Podróże – grillowanie w RPA, białe noce i kolacje w Petersburgu, kawa w Kosowie.
W „Kuchni” 05/2017 znajdziecie również dodatek – Zeszyt z przepisami tym razem są to – Ziołą i kiełki pełne zdrowia
Kuchnia 05/2017 materiały redakcyjne
Magazyn Kuchnia to poradnik dla smakoszy i poszukiwaczy kulinarnych inspiracji, ale również dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z gotowaniem. Każdy numer to garść ciekawych informacji na temat sezonowych produktów oraz przepisy sprawdzone przez redakcję, zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych miłośników smacznego jedzenia. „Magazyn Kuchnia” to również cykl reportaży z podróży kulinarnych, felietony znanych autorów oraz artykuły o ludziach z pasją.
Kuchnia 05/2017 Magazyn dla smakoszy
130 stron w cenie 9,99