Sielska Kuchnia 01/2017 Wiosna
Sielska Kuchnia 01/2017 Wiosna
Sielska Kuchnia to magazyn, z którym przypomnisz sobie smaki dzieciństwa. Przepisy, które inspirują, budzą wspomnienia, pokazują różnorodność i bogactwo polskiej kuchni.
Najnowszy numer kwartalnika 01/2017 Wiosna jest już dostępny.
W numerze m.in :
- Sama słodycz – Ptysie, profiterolki, eklery. Proste w przygotowaniu
- Zdrowa i pyszna rzodkiewka- Przepisy na zupę z liści rzodkiewki, marynowaną rzodkiewkę, twarożek na chleb
- Tak smakuje wiosna – Jedz sezonowo czyli delektuj się warzywami i owocami prosto z pól i ogrodów
- Drożdżowe znaczy pyszne
- Domowa masarnia
- Zimne nóżki, galarety, trzęsionki
- Wykwintne pieczyste. Przepisy na sycące pieczenie
- Len – małe ziarno, ogromna moc
Sielska Kuchnia 01/2017 Wiosna
Ponad 100 stron cena 11,99 Następny numer 25 maja 2017