Kuchnia 02/2017 Magazyn dla smakoszy
Kuchnia 02/2017 Magazyn dla smakoszy
W lutym w Magazynie Kuchnia, który już jest w kioskach jak zawsze wiele ciekawych artykułów i kulinarnych wyzwań 😉
A znajdziemy tam m.in :
- 45 SPOSOBÓW NA FASOLĘ, CIECIERZYCĘ, SOCZEWICĘ I GROCH a to wszystko w Zeszycie z przepisami.
- Przepisy na pyszne słodkości na tłusty czwartek, domowy krem orzechowo-czekoladowy, pączki tradycyjne, oponki z kolorowymi polewami oraz wegańskie Marty Dymek.
Szybko, szybko
Dominika Wójciak gotuje szybko, smacznie i sezonowo.
Po męsku bez glutenu
Szymon Kubicki, proponuje sezonowy przebój – brukselkę. Sycąca sałatka oraz do włoski placek świetnie zastępujący chleb.
Policzki wieprzowe jak u szefa kuchni
Podlaskie mrowisko
Przypominające kopiec ciasto układa się z faworków usmażonych w głębokim tłuszczu, A potem polewa miodem i posypuje makiem oraz rodzynkami.
Z mielonego: kotlet…
…i niezliczona ilość innych potraw. Znanych bardziej, znanych mniej oraz takich, które wyjdą nam przypadkiem, gdy pozwolimy działać kulinarnej wyobraźni.
Kuchnia 02/2017 Magazyn dla smakoszy
Cena 9,99