Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 01/2017 – Najlepsze na zimę
Moje Gotowanie Wydanie Specjalne 01/2017 – Najlepsze NA ZIMĘ
Temat przewodni najnowszego wydania specjalnego Mojego Gotowania to domowe potrawy na zimę – sycące i rozgrzewające.
Na prawie 100 stronach znajdziemy przepisy i kulinarne inspiracje na smalce, pierogi, zapiekanki, kluski z farszem, chrupiące placki oraz aromatyczne sosy.
Szczególnie polecam przepisy na swojskie smarowidła do chleba. Tanie, szybkie i bardzo ciekawe. Również w wersjach dla wegan na bazie oleju kokosowego czy roślin strączkowych.
Tak na szybko przypadły mi do gustu dwa przepisy : Kaszanka na soczewicy oraz Kluski podwójnie dyniowe. Jak tylko zrobię dam wam znać czy dobre i umieszczę w przepisach 🙂 W numerze jest dużo więcej ciekawych przepisów a gazetka kosztuje 11 zł.