Good Food Edycja Polska Wydanie: grudziń 2016
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”. „Good Food” to niekończąca się księga przepisów kulinarnych z całego świata.
Najnowszy numer 12/2016 już do kupienia
W numerze m.in :
Przepisy na uroczyste dania na świąteczny oraz powigilijny czas. Przeczytacie , jakie propozycje z francuskiej kuchni ma Raymond Blanc (s. 67) , a co kusi na stole Cassie Best (s. 24).
Ten numer to oczywiście nie tylko Boże Narodzenie , nie mogło więc zabraknąć przepisów na kolacje do zrobienia w maksymalnie 20 minut (s. 78) oraz dania, które rozgrzeją i podniosą na duchu w zimne, ciemne dni (s. 55).
„Good Food” to największy tytuł kulinarny w Wielkiej Brytanii. Ma też wszelkie cechy, by podbić serca kulinarne polskich czytelników.
Idealny magazyn dla osób, które czerpią przyjemność z przebywania w kuchni i przyrządzania ciekawych potraw „od zera”.